بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری

کمک گوگل به تست ویروس کرونا

گوگل مشغول توسعه وب سایتی است که به کاربران آمریکایی کمک می کند نشانگرهای ابتلا به ویروس کرونا را در بدن خود بررسی کنند و در صورت لزوم به اماکنی برای تست مراجعه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 14
کد خبر: ۳۸۲۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شرکت آلفابت مشغول ساخت وب سایتی است که به افراد ساکن آمریکا کمک می کند تا وجود علائم ویروس کرونا(کووید۱۹) را در بدن خود بررسی کنند. این وب سایت در صورت لزوم افراد را به هاب های تست ویروس کرونا ارجاع می دهد تا بدون پیاده شدن از خودرویشان آزمایش بدهند.

 

کاربران می توانند در این وب سایت علائم خود را تایپ کنند. در صورت  نیاز  کاربران راهنمایی می شوند تا در هاب های تست ویروس کرونا، آزمایش دهند. نتایج تست کرونا پس از آماده شدن در همین وب سایت قابل بررسی است. طبق اعلام مقامات، ۲۴ ساعت پس از مراجعه افراد به هاب های موبایل تست ویروس کرونا،  نتیجه آزمایش آماده خواهد بود. در این فرایند نمونه دریافت شده از افراد باید به آزمایشگاه ارسال می شود اما مدت زمان انتظار برای دریافت نتیجه متغیر است.

 

البته در مرحله نخست ابزار ارجاع  کاربران به هاب های تست ویروس کرونا  فقط برای ساکنان منطقه خلیج(Bay Area) فراهم می شود. 

 

همچنین فروشگاه های زنجیره ای وال مارت، تارگت و والگرینز نیز  پارکینگ های را در سراسر آمریکا اختصاص داده اند تا به هاب های موبایل تست ویروس کرونا تبدیل شوند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر